Fred Faling

Ik ben Fred Faling 42 jaar en oprichter/eigenaar van Fymeso fysiotherapie. Ik heb ruim 22 jaar ervaring in les en training geven voor zowel jong als oud. Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal. Iedereen is anders en vind het daarom ook belangrijk de begeleiding hierop aan te passen. Tijdens een periode van 16 jaar dat ik op sportscholen heb gewerkt, haalde ik diverse specialisaties. Ik werkte in die jaren veel samen met fysiotherapeuten, andere trainers en coachen. Daarnaast was het voornamelijk het begeleiden van de sporters/sters zelf wat veel kennis en inzicht met zich mee bracht.

In 2015 kwam de opleiding fysiotherapie als uitbreiding op mijn lijst bij. Een perfecte aansluiting in het nog beter kunnen helpen en ondersteunen van mensen bij met name lichamelijke klachten. Nu ik begin april (2018) een eigen praktijk geopend heb, is het helemaal fantastisch om op een volledig eigen manier te kunnen werken en alle ervaringen toe te passen.

Eigen visie

“Ons lichaam past zich aan naar hoe het gebruikt wordt!”

Dit is een uitspraak die ik heel vaak meegeef. Voor mij is het belangrijk dat iedereen die bij Fymeso fysiotherapie de deur uitloopt zich dit realiseert. Dat mensen klachten hebben is het gevolg van iets. Je bewust worden van wat dit veroorzaakt is de sleutel voor jou herstel! Dit maakt dat de mensen aan hun herstel kunnen gaan werken.
Stap 1 is dus besef! Besef wat er aan de hand is en waardoor het komt?

Pas als dit helder is begrijpt men dat er iets moet gebeuren om ergens verandering of verbetering in te krijgen. Door uitleg, begeleiding en ondersteuning over “hoe” en vooral “wat” er nodig is, pakken mensen het veel beter op. Ik vind het fantastisch om te zien hoe mensen zelf aan de slag gaan als zij zich dit realiseren. Weer is er dan iemand zelfredzamer geworden!

Wat ik wil meegeven

Luister naar de signalen die jou lichaam je geeft. Stap uit alle hectiek van de dag en wordt je bewust! Gebruik je intuïtie om deze signalen te begrijpen en verander dat wat nodig is. Ik help je hier graag bij op weg. Neem de controle over je eigen lichaam en leven. Accepteer en geniet weer!